DESPRE NOI

Ce urmarim?

   Dorim schimbarea mentalitatii in abordarea decorarii abientelor prin oferirea de solutii  inovatoare care vin in completarea ideiilor dmv. Dorim sa va ajutam in  alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine stilului dmv de viata. Astfel va oferim cele mai variate game de modele si culori pe gusturiile tutoror.

Cu ce ne diferentiem?

   In acest website ne dorim sa va oferim cea mai completa prezentare posibila, la fiecare model veti putea gasi atat preturi cat si toate nuantele si dimensiuniile disponibile. Va oferim prezentari cu poze de inalta rezolutie, astfel comandarea gresiei si a faiantei online se poate realiza foarte usor.

      La Showroomul nostru veti gasi un colectiv tanar si flexibil, tot timpul la curent cu noiile trenduri din acest domeniu, care va sta la dispozitie cu sfaturi obiective.

De ce sa cumparati de la noi?

    Pentru ca va oferim materialele ceramice produse prin cele mai avansate tehnologii existente, care respecta si chiar depasesc  standardele de calitate la nivel Europeean si mondial. 

De ce comercializam gresie si faianta din Spania si Italia si nu din Romania sau estul Europei?

   Pentru ca materia prima si tehnologia folosita in aceste doua tari este cea mai buna la nivel mondial, astfel si aglomerariile de fabrici din zona Castelleon -Spania si Sassuolo -Italia, astfel rezultand cele mai rezistente modele de gresie si faianta de pe intreg mapamondul.      

   Astfel, REGELE GRESIEI se angajaza sa ofere serviciile cele mai competitive de pe piata puse la dispozitia clientilor atat persoane fizice cat si juridice.  Importam gresie si faianta de cea mai inalta calitate la cele mai competitive preturi din piata. Datorita faptului ca dorim sa oferim clientiilor cel mai corect pret, societatea noastra achizitioneaza  produsele comercializate direct de la fabriciile producatoare din Spania si Italia, astfel preturile care va sunt puse la dispozitie sunt cele corecte .

Serviciile noastre cuprind:

 •  Transportul gratuit la domiciliu a materialelor ceramice comandate, in aria de acoperire .
 • Transport la domiciliu in toata tara prin serviciul de curierat in sistem de paleti.
 • Consiliere in montajul de gresie si faianta
 • Consiliere in alegerea produselor;
 • Preluari comenzi 24 de ore din 24;
 • Livrari la domiciliu de Luni pana Sambata;
 • Actualizarea stocuriilor si produselor de pe website zilnic.

DESPRE ARGENTA CERAMICA

Argenta Ceramica ofera o gama larga de produse din gresie portelanata si gresie in pasta rosie. Produsele au o suprafata ce imita piatra, marmura, lemnul, produse textile, dar care poate fi si monocroma. Toate stilurile si trendurile se imbina printr-o gama larga de piese complementare decorative. Argenta Ceramica a privit ceramica, ca fiind un concept design interior cu o gama larga si variata de produse, inzestrandu-le cu o consistenta armonica si estetica. Produsele se adreseaza spatiilor exterioare si interioare, rezidentiale,cum ar fi bai, bucatarii, livinguri, scari interioare, exterioare, magazine, hoteluri, aeroporturi, etc. Stilurile contemporan, traditional, rustic sau multe alte stiluri si trenduri sunt intotdeauna acompaniate de o gama larga de produse decorative complementare, fiind in totalitate un produs unic pe piata.

 

 • 0260-620-035
 • regelegresiei@gmail.com
 • Str. Lupului Nr. 11/A, Zalau, Salaj
 • Pagina web: regelegresiei.ro